Güncel Haberler

Memphis, Milwaukee’yi Sahadan Sildi! (Morant’den triple-double)

NBA Batı Konferansı’nın zirve ekiplerinden Memphis Grizzlies konuk ettiği Doğu’nun iddialı ekiplerinden Milwaukee Bucks‘ı Morant’ın triple-double performansı eşliğinde 101-142’lik skorla adeta sahadan silerek serisini tam 7 maça çıkarmış oldu.

Bu sonuçla Grizzlies 19-9 ile Batı’da liderlik koltuğuna otururken, Bucks ise 20-8 ile Doğu’da 2. sırada yer aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Grizzlies’da Ja Morant 25 sayı, 10 ribaund, 10 asist ile triple-double performansı sergilerken, Dillon Brooks 18 sayı, 3 ribaund, 4 asist, Tyus Jones 16 sayı, 3 ribaund, 2 asist, David Roddy 15 sayı, 7 ribaund, 2 asist ve Santi Aldama 14 sayı, 3 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Holiday’den yoksun olan Bucks cephesinde ise Giannis Antetokounmpo 19 sayı, 6 ribaund, 5 asist, Bobby Portis 19 sayı, 7 ribaund, Marjon Beauchamp 12 sayı, 3 ribaund, 2 asits ve Jordan Nwora 10 sayı, 3 ribaund ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …