Güncel Haberler

EuroBasket’de Yarı Final Eşleşmeleri Netleşti

2022 FIBA EuroBasket‘de çeyrek final maçlarını geride bıraktık ve yarı final biletini kapan 4 takım da belli oldu.

Çeyrek final etabında müthiş bir çekişmeye sahne olan 4 maçın ardından madalya için savaşacak takımlar da netleşmiş oldu.

Çeyrek finaldeki ilk maçta İspanya, Finlandiya karşısında yaptığı geri dönüşle tam 11.kez üst üste yarı final biletini kaparken, ikinci maçta ise ev sahibi Almanya, Giannis liderliğindeki Yunanistan’ı eleyerek onların rakibi oldular.

Bugün (14 Eylül) oynanan maçların ilkinde ise Fransa, uzatmaya giden karşılaşmada Sırbistan’ı eleyen İtalya’yı geçmeyi başardı. Günün ikinci maçında ise turnuvanın büyük sürprizlerinden birine daha şahit olduk ve Polonya Doncic liderliğindeki son şampiyon Slovenya’yı eleyerek Fransa’nın rakibi oldu.

EuroBasket 2022 yarı final eşleşmeleri şu şekilde:

  • İspanya-Almanya
  • Fransa-Polonya

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe Beko, Zorlu Partizan Deplasmanında

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Stark Arena’da Partizan‘a konuk oluyor. 23 …