Güncel Haberler

Karadağ, Vezenkov’a Rağmen Bulgaristan’a Takılmadı

2022 FIBA EuroBasket‘de Tiflis’de oynana A grubu 3. maçında Karadağ, rakibi Bulgaristan‘ı Vezenkov’un skorer oyununa rağmen 81-91’lik skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Karadağ 2. galibiyetini aldı ve ilk 4 yarışında önemli bir avantaj yakalamış oldu. Bulgaristan ise 3. maçını da kaybederek ilk 4 şansını mucizelere bıraktı.

Karadağ’da Vladimir Mihailovic 23 sayı, 6 ribaund, 5 asist ile en skorer isim olurken, Bojan Dubljevic 17sayı, 9 ribaund, Igor Drobnjak 17 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Nemanja Radovic 16 sayı, 7 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Bulgaristan cephesinde ise Sasha Vezenkov 26 sayı, 5-8 3sayı, 8 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Andrey Ivanov 17 sayı, 3 ribaund ve Chavdar Kostov 10 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile direnen isimlerdi. Dee Bost ise 1 sayı, 0-7 3sayı, 3 ribaund, 6 asist ile çok kötü bir performans sergiledi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Brezilya, Geriden Gelerek Karadağ’ı Yenmeyi Başardı (Simonovic 15 sayı, 6 ribaund)

Riga’da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyatları eleme turnuvası B grubu ilk maçında Brezilya, çift haneli farklarla …