Güncel Haberler

RESMİ: Partizan, Papapetrou Transferini Açıkladı (Analiz)

Turkish Airlines Euroleague‘in yeni takımlarından biri olan Adriyatik Ligi finalisti Partizan, kadrosunu yıldız bir forvet ile güçlendirdi.

Sırp ekibinden yapılan açıklamada Panathinaikos‘dan geçtiğimiz günlerde ayrılan Ioannis Papapetrou ile anlaşıldığı duyuruldu ama detaylara yer verilmedi.

Avrupa’da çeşitli kaynakların doğruladığı ama resmi olarak açıklanmayan detaylara göre ise Yunan forvet, Yoncalar’ın kendisine olan 300 bin euro borca karşılık serbest kalmış ve Partizan bir bonservis ödememiş. Ayrıca kontratın 2 yıllık ve toplam 1.7 milyon euro olduğu da gelen yine resmi olmayan haberler arasında.

Papapetrou ve Partizan’a transferi hakkındaki analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.03 metre boyunda olan 28 yaşındaki Yunan forvet, geçtiğimiz sezon Euroleague’de 23 maçta ortalama 29.5 dakika süre alırken 12.0 sayı, %25.2 3sayı, 3.2 ribaund, 2.5 asist ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …