Güncel Haberler

RESMİ: Hezonja, Unics Kazan’dan Ayrıldı (Yeni adresi: Real Madrid)

Turkish Airlines Euroleague‘de geçen sezonki macerası Rusya’nın Ukrayna’yı işgali nedeniyle yarım kalan ve gelecek sezon da Avrupa kupalarında aynı sebeple yer alamayacak olan Unics Kazan yıldız forveti ile yollarını ayırdı.

Geçen yaz takıma dahil olan ve Hırvatistan milli takımının da formasını giyen Mario Hezonja‘ya teşekkür ederek yolları ayırdılar. Hırvat yıldızın Real Madrid ile 2 yıllık kontrat imzalaması bekleniyor.

Hezonja ve Real’e transferi hakkındaki analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

Hezonja, Euroleague’de 25 maçta ortalama 30.2 dakika süre alırken 14.2 sayı, %34.9 3sayı, 6.1 ribaund, 1.8 asist, 1.2 top çalma ve VTB’de ise 22 maçta ortalama 32 dakika sahada kalırken 18.8 sayı, %27.4 3sayı, 7.4 ribaund, 3.0 asist, 1.8 top çalma istatistikleriyle katkı vermişti.

https://youtu.be/yr8hu17z1WE

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …