Güncel Haberler

RESMİ: Olympiakos, Dorsey ile Vedalaştı (Yeni adresi: Dallas)

Turkish Airlines Euroleague‘de Final Four başarısı yaşayan ekiplerden Olympiakos, yeni sezon öncesi yıldız isimlerinden biriyle vedalaştı.

Olympiakos geçen yaz takıma dahil olan ve Yunan milli takımının da formasını giyen Tyler Dorsey‘e teşekkür ederek vedalaştı.

Transfer döneminin başında hem Yunan ekibi onunla kontrat yenilemek hem de temsilcilerimziden Fenerbahçe Beko onu transfer etmek için tekliflerini iletmişlerdi. Ama o ABD’ye giderek Dallas Mavericks ile özel bir çalışma gerçekleşmiş ve kontrat alacağı belirtilmişti. Henüz resmi bir imza gelmese de onu yüksek ihtimalle yeni sezonda NBA‘de izleyeceğiz.

1.96 metre boyunda olan 26 yaşındaki skorer oyuncu bu sezon Euroleague sahnesinde 38 maçta ortalama 24 dakika sahada kalırken 12.8 sayı, %37.4 3sayı, 2.3 ribaund, 2.0 asist, 10.3 verimlilik puanı istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman, Maccabi Yenilgisi Ardından Konuştu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi ilk maçında Panathinaikos OAKA’da konuk ettiği Maccabi Tel Aviv’e 87-91’lik skorla yenilerek …