Güncel Haberler

RESMİ: Maccabi, Brown Transferini Açıkladı (Analiz)

Turkish Airlines Euroleague‘de transferin en hızlı takımı konumundaki Maccabi Tel Aviv, bir guard hamlesi daha yaptı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Unics Kazan‘dan ayrılan Lorenzo Brown ile 2 yıllık kontrat imzaladıklarını duyurdular. Daha önce İspanya basınında çıkan haberlere göre İspanya federasyonunu onu devşirme olarak kullanmak üzere çalışmalara başlamıştı.

Brown ve Maccabi’ye transferi konusundaki analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

1.96 metre boyunda olan 31 yaşındaki Brown, geride bıraktığımız sezon Rus takımlarının Euroleague’den ihracına kadar olan bölümde 24 maçta ortalama 29.9 dakika süre bulurken 13.8 sayı, %32.2 3sayı, 3.6 ribaund, 6.1 asist, 1.5 top çalma istatistikleriyle mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …