Güncel Haberler

RESMİ: Fenerbahçe, Floyd’a Teşekkür Etti (Yeni adresi: Galatasaray)

Koç Itoudis’i göreve getiren ve özellikle Turkish Airlines Euroleague sahnesinde tekrar eski günlerine dönmek isteyen ING Basketbol Süper Ligi şampiyonu Fenerbahçe Beko, bir isimle daha vedalaştı.

Geçtiğimiz sezon ortasında takıma dahil olan ve sözleşmesi sona eren Jehyve Floyd‘a teşekkür ederek yolları ayırdıklarını açıkladılar. Amerikalı uzunun yeni adresinin Galatasaray NEF olması bekleniyor.

Floyd hakkındaki detaylı analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.03 metre boyunda olan 25 yaşındaki Amerikalı uzun sezon ortasında katıldığı sarı lacivertilerde BSL sahnesinde 12 maçta ortalama 16.3 dakika süre alırken 4.8 sayı, 3.3 ribaund, 1.3 asist ve Euroleague’de ise 14 maçta ortalama 13.4 dakika sahada kalırken 3.4 sayı, 2.0 ribaund ile katkı verebilmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …