Güncel Haberler

RESMİ: Anadolu Efes, Beklenen Zizic Transferini Açıkladı (Analiz)

Turkish Airlines Euroleague‘i üst üste 2 kere kazanan ING Basketbol Süper Ligi ekibi Anadolu Efes, beklenen uzun transferini açıkladı.

Anadolu Efes, sezonu Maccabi Tel Aviv‘de geçiren ve geçtiğimiz günlerde serbest kalan Ante Zizic ile 2+1 yıllık kontrat imzaladıklarını duyurdu.

Hırvat uzun hakkındaki detaylı analizimi sizlerle BURADA paylaşmıştım.

2.10 metre boyunda olan 25 yaşındaki Hırvat uzun, bu sezon Euroleague sahnesinde 31 maçın 28 tanesine ilk beşte başladı ve ortalama 21 dakika sahada kalırken 12.2 sayı, %66.7 2sayı, 5.0 ribaund, 15.5 verimlilik puanı istatistikleriyle katkı vermişti.

Zizic, Efes’e karşı sezon içinde oynadığı iki maçta ise sırasıyla 23 sayı, 9-11 2sayı, 6 ribaund, 2 blok, 31 verimlilik ve 17 sayı, 7-14 2sayı, 8 ribaund, 16 verimlilik puanı istatistikleriyle mücadele etmişti.

https://youtu.be/u3XwDizhaKM

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …