Güncel Haberler

Kansas, 16 Farktan Dönüp North Carolina’yı Devirdi ve NCAA Şampiyonu Oldu

New Orleans’da 70 bin kişinin izeldiği NCAA finalinde Kansas, rakibi North Carolina karşısında 16 sayı farkla geri düşmesine rağmen tarihi bir dönüşe imza atarak 69-72’lik skorla kazanmayı başardı ve kupayı kaldıran ekip oldu. Maçın ilk yarısında da North Carolina’nın 40-25’lik üstünlüğü vardı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Kansas’da David McCormack 15 sayı, 10 ribaund ile double-double performansına imza atarken, Jalen Wilson 15 sayı, 4 ribaund, 2 asist, Christian Braun 12 sayı, 12 ribaund, 3 asist ve Remy Martin 14 sayı, 4-6 3sayı, 3 ribaund ile şampiyonluğu getiren diğer isimler oldular.

North Carolina cephesinde ise 3 isim double-double yaparak öne çıktılar; Armando Bacot 15 sayı, 15 ribaund, 2 asist, R.J. Davis 15 sayı, 12 ribaund, 2 asist ve Brady Manek 13 sayı, 13 ribaund, 4 blok.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Anadolu Efes, Fransa’dan Galibiyetle Dönmek İstiyor

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Anadolu Efes, Fransa’da LDLC Asvel Villeurbanne’a konuk oluyor. 24 …