Güncel Haberler

RESMİ: Unics Kazan, Mayo Bombasını Patlattı! (Analiz)

Turkish Airlines Euroleague‘in yeni takımlarından VTB Ligi temsilcisi Unics Kazan, bomba bir transfere imza attı.

Son olarak Çin’in Liaoning Flying Leopards takımında izlediğimiz, NBA’de 2008 draftının 3 numarası O.J. Mayo ile 1 yıllık kontrat imzaladıklarını duyurdular.

İlk kez Euroleague sahnesinde boy gösterecek olan tecrübeli skrorer hakkındaki yorumlarımı ve analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

33 yaşında olan 1.93 metre boyundaki skorer guard son olarak Çin’in Liaoning Flying Leopards takımında forma giyiyordu. Geçen sezon 56 maçta 19.6 sayı, %44.1 3sayı, 4.8 ribaund, 2.9 asist, 1.4 top çalma istatistikleriyle mücadele etmişti.

2008-12 yılları arasında NBA’de kendisini draft eden Grizzlies’in formasını giyen Mayo, 2012-13 sezonunda Dallas ve 2013-16 arasında ise Bucks formalarını giydi. 2018’de kısa bir Porto Rİko macerası yaşadı San German ile. Sonrasında 2018-19 sezonunda başlayan Çin macerasında sırasıyla Dacin Tigers, Hunan formalarını giydi. 2019-20’de Tayvan’da Taipei Fubon Braves ve son olarak yine Çin’de Liaoning forrmasını terletmişti.

NBA kariyeri boyunca 547 maça çıkan skorer oyuncu 13.9 sayı, 3.1 ribaund, 2.9 asist istatistikleriyle mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …