Güncel Haberler

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakibi Rytas’dan Guard Takviyesi Geldi

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan Litvanya Ligi ekibi Lietuvos Rytas, guard rotasyonuna önemli bir takviye yaptı.

Sezona Nizhny Novgorod ile başlayan ancak resmi maça çıkmadan yollarını ayıran Kenneth Speedy Smith ile yeni sezon için anlaştıklarını duyurdular.

1.91 metre boyunda olan 28 yaşındaki oyun kurucu geçen sezona Antwerp’de başlayıp Limoges’da tamamlamıştı. Fransız ekibi ile Pro A’da 28 maçta ortalama 25.1 dakika süre alırken 6.9 sayı, 2.4 ribaund, 4.4 asist, 1.1 top çalma ve Şampiyonlar Ligi’nde ise 3 maçta ortalama 29.3 dakika süre alırken 9.3 sayı, 2.3 ribaund, 9.3 asist, 1.7 top çalma istatistikleriyle katkı vermişti.

Profesyonel kariyerine Avrupa’da VEF Riga takımında 2015 yılında başlayan Smithi, sonrasında 3 sezon G-League’de forma giymiş, ardından tekrar Avrupa’ya dönerek sırasıyla Szolnoki, Spirou Charleroi, Antwerp ve Limoges formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Igokea Galibiyetini Değerlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi H grubu ilk maçında temsilcimiz Tofaş, deplasmanda Igokea’yı uzatma sonunda 102-104’lük skorla …