Güncel Haberler

RESMİ: Bolmaro, Barcelona’dan Ayrıldı ve Yeni Adresi Wolves Oluyor

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden FC Barcelona‘da beklenen bir ayrılık resmiyete dönüştü.

Halihazırda 2023 yazına kadar devam eden bir kontratı bulunan genç Arjantinli Leonardo Bolmaro ile yolların ayrıldığını açıkladı Katalan ekibi.

2020 NBA Draftı’nda Knicks tarafından seçilen Arjantinli guardın haklası sonrasında Minnesota Timberwolves’a takaslanmıştı ve 20 yaşındaki Bolmaro yeni sezona da Wolves ile başlayacak. Katalan ekibi bu transferden 900 bin Euro bonservis alacak. Bu tutarın 750 bin Euro’su Wolves tarafından ödenecekken kalan kısmı ise Bolmaro cebinden ödemek durumunda kalacak.

Arjantinli genç guard hakkındaki analizimi sizlerle dah önce BURADA paylaşmıştım.

20 yaşındaki Leandro Bolmaro geçen sezon Barcelona formasıyla hem Liga Endesa’da hem de EuroLeague’de sahne almaşansı buldu. Bolmaro geçtiğimiz yıl EuroLeague’de 2.9 sayı, 1.1 ribaund, 1.3 asist ortalamaları ile mücadele etti. Genç oyuncu Arjantin formasıyla 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda da yer almıştı.

https://youtu.be/20Gm6DvWdg4

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …