Güncel Haberler

İDDİA: Wall İçin Rockets’a 3 Teklif Geldi

Houston Rockets karşılıklı olarak yolları ayırmaya karar verdiği John Wall‘un takası için acele etmek istemiyor.

Wall ile Rockets birlikteliğini sona erecek olmasının artık yüksek sesle konuşulmasıyla beraber takımlar da takas teklifleriyle Rockets’ın kapısını çalmaya başladılar.

Sirius XMNBA Radio’dan Mitch Lawrence’ın iddiasına göre Rockets, tecrübeli guard için LA Clippers, Miami Heat ve Detroit Pistons‘ın tekliflerini aldı.

Aynı haberde Rockets daha önce Harden’ı Nets’e takaslarken doğru paketi almamakla eleştirilmişti ve bu kez Wall takasında acele ederek hata yapmak istemiyorlar.

2019-20 sezonunu sakatlık nedeniyle tamamen kaçıran 5 kez All-Star seçilmiş olan 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu, geçen sezon ise Westbrook takasıyla gelmiş olduğu Rockets’da 40 maçta görev almış, 20.6 sayı, 3.2 ribaund ve 6.9 asist ortalamaları ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …