Güncel Haberler

İDDİA: Brooklyn Kendisini Takaslarsa, Irving Emekli Olacak!

NBA basınında Brooklyn Nets‘in yıldız guardı Kyrie Irving hakkında ilginç bir iddia yer aldı.

Bir çok kaynakta yer alan iddiaya göre Irving’in menajeri yaptığı açıklamada yıldız ismin Nets tarafından takaslanması durumunda emekli olacağını belirtmiş.

Fox Sports’da yer alan habere göre ise Nets’in ilgisini çekebilecek tkas senaryoları özellikle Irving etrafında şekillenmeye başlamış durumda. Yaz döneminde yıldız oyuncunun adını takas dedikodularında fazla duymamıştık, sadece Sacramento Bee yaptığı haberde Simmons’ı elden çıkarmak isteyen 76ers’ın hedefindeki isimlerden birinin Irving olduğunu belirtmişti.

Diğer taraftan Nets’in GM’i Marks ise Ağustos ayında yaptığı bir açıklamada yönetim olarak hem Harden hem de Irving ile yeni sözleşmelerin imzalanabileceğine dair umutlarının yüksek olduğunu belirtmişti:

Kyrie, çok olumlu bakıyor. Kötü bir bilek sakatlığı yaşadı, buna şüphe yok. Bu yüzden de biraz formdan düştü fakat iyileşiyor ve süreç iyi gidiyor. Salona döndü ve antrenman kampı başladığı zaman, hatta daha da öncesinde bu oyuncuların sahaya çıkıp birlikte oynayacaklarına ve birlikte çalışacaklarına eminim.

Her ne kadar 29 yaşındaki Irving daha önce yaptığı açıklamalarda uzun bir kariyer hedeflemediğini dile getirse de Nets ile devam eden 1+1 yıllık oyuncu opsiyonlu bir kontratı var ve kulübün de onu takaslama niyeti yok, yani emekilik durumu söz konusu değil.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Miami’de Yine Kazandı

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 4. maçında Boston Celtics konuk olduğu Miami Heat‘i 88-102 …