Güncel Haberler

NBA G-League’de İlk Kez Bir Latin Amerika Takımı Yer Alacak

NBA G-League‘in yeni sezonu yaşanacak bir ilk ile tarihe geçecek.

NBA’in yetiştirme ligi olarak görülen alt liginde ilk kez ABD dışından bir takım, bir Latin Amerika takımı sezonda boy gösterecek.

Mexico City Capitanes kulübü yeni sezonda G-League sahnesinde Meksika’yı temsil edecek. Capitanes, COVID-19 tedbirleri nedeniyle yeni sezonda maçlarını ABD’de oynayacak.

2017 yılında kurulan ve halihazıda koç Ramon Diaz Sanchez yönetiminde yoluna devam eden Capitanes, kurulduğu bu yandan itibaren 3 yıl içerisinde 2 kere sezonu ikinci ve bir kere de 2018-19’da şampiyon olarak tamamlamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

İDDİA: Valencia, Harper ile Görüşüyor (Analiz)

Turkish Airlines Euroleague‘in yeni ekiplerinden biri olan Valencia, oyun kurucu rotasyonuna takviye yapmak istiyor. Encestando’da …