Güncel Haberler

Şehmus’un Yılan Hikayesine Dönen Transferi Fenerbahçe Formasıyla Tamamlandı

Yazın başından bu yana tam anlamıyla “yılan hikayesi”ne dönen Şehmus Hazer‘in transferi bu kez tamamlandı.

Geçtiğimiz günlerde kulübün ihtarname çekmesi üzerine Beşiktaş Icrypex ile antrenmanlara çıkan genç oyuncu Fenerbahçe Beko ile bonservis anlaşmasında sonuca ulaşılmasının ardından artık siyah beyazlılarla ilişkisini kesti.

Fenerbahçe Beko ile 3 yıllık kontrat imzalayacak olan Şehmus için Beşiktaş 800 bin Dolar bonservis bedeli koyacak kasasına. Bu bedelin 650 bin doları Fenerbahçe tarafından ödenirken kalan 150 bin doları ise genç oyuncu kendi cebinden ödeyecek.

22 yaşındaki genç oyuncu ve geleceği hakkındaki endişelerimi, yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

1999 doğumlu olan 1.90 metre boyundaki Şehmus geçen sezon BSL sahnesinde 33 maçta ortalama 32.5 dakika süre alırken 14.9 sahı, %39.8 3sayı, 3.8 ribaund, 4.1 asist, 1.4 top çalma istatistikleriyle katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …