Güncel Haberler

RESMİ: Darüşşafaka’dan Rusya’ya

Gelecek sezon FIBA Europe Cup‘da mücadele edecek olan iddialı ekiplerden VTB Ligi temsilcisi Avtodor, kadrosuna ligimizden takviye yaptı.

Geçen sezon ülkemizde Darüşşafaka Tekfen forması ile izlediğimiz Grant Jerrett ile yeni sezon için anlaştıklarını duyurdular.

2.08 metre boyunda olan 28 yaşındaki Birleşik Amerikalı uzun geçen sezon BSL’de 32 maçta ortalama 26.5 dakika süre alırken 11.8 sayı, %38.5 3sayı, 5.9 ribaund, 1.0 asist, 1.1 blok ve BCL’de ise 6 maçta ortalama 25.2 dakika süre alırken 13.2 sayı, %33.3 3sayı, 4.5 ribaund istatistikleriyle mücadele etti.

2013’de 40. sırada Blazers tarafından draft edilen Jerrett, kariyerine Thunder’da başladıktan sonra G-Leagye, Jazz, tekrar G-League, Beijing Ducks, yeniden G-League, Japonya, Igokea, Ulm ve son olarak Daçka formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Manisa, Europe Cup’daki İlk Sınavına Çıkıyor!

Manisa BBSK, tarihindeki ilk kez Avrupa kupasında boy gösteriyor! Temsilcimiz FIBA Europe Cup eleme turunun …