Güncel Haberler

Cleveland, Pelicans’a Farklı Kaybetti (Şehmus 7 sayı)

NBA Yaz Ligi Las Vegas ayağında oynanan maçta Cleveland Cavaliers rakibi New Orleans Pelicans’a 87-74’lük skorla farklı kaybetti.

Bu sonuçla Pelicans 3. maçını da kazanarak namağlup ünvanını korurken, Cavs ise 3. maçında 2. yenilgisini almış oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Pelicans’da Kira Lewis Jr. 22 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Naji Marshall 16 sayı, 11 ribaund, 5 asist, 3 top çalma ve David DiLeo 11 sayı, 4 ribaund ile galibiyete katkı veren diğer isimler oldula.r

Cavs cephesinde ise ilk 2 maçta süre almayan milli oyuncumuz Şehmus Hazer bu sefer 11 dakika süre buldu ve 0-2 2sayı, 1-3 3sayı, 4-4 s.atış isabetleriyle 7 sayı üretebildi, istatistik kağıdının diğer kısımlarını dolduramadı. Brodric Thomas 15 sayı, 3-8 3sayı, 4 ribaund, 2 asist, 2 top çalmayla takımının en skorer ismi olurken, Lamar Stevens da 12 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile diğer direnmeye çalışan isimdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023 NBA Yaz Ligi’nde Şampiyon Cleveland Oldu! (MVP Mobley seçildi)

Las Vegas’ın ev sahipliğinde düzenlenen 2023 NBA Yaz Ligi final maçında Cleveland Cavaliers, rakibi Houston …