Güncel Haberler

Miami, Erdem Canlı Utah’dan Fark Yedi (Ömer Faruk double-double)

NBA Yaz Ligi Las Vegas ayağında oynanan karşılaşmada, Erdem Can‘ın asistan koçluğunu yaptığı Utah Jazz, Ömer Faruk’un forma giydiği Miami Heat‘i 84-65 gibi net bir skorla geçti.

Bu sonuçla Jazz, 3. galibiyetini alarak yola namağlup devam ederken, Heat ise 3. maçında ilk yenilgisini almış oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Jazz’da Trent Forrest 19 sayı, 10 ribaund, 6 asist ile yıldızlaşırken, Udoka Azubuike 18 sayı, 9 ribaund ve Elijah Hughes 17 sayı, 2 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Heat cephesinde ise milli oyuncumuz Ömer Faruk Yurtseven 31 dakika sahada kalırken 5-12 2sayı, 1-2 3sayı, 3-3 s.atış isabetleriyle 16 sayı üretirken, istatistiklerine 11 ribaund, 3 top çalma, 3 blok eklemeyi başardı. DeJon Jarreau 12 sayı, 5 ribaund, 4 asist ve Max Strus da 14 sayı, 2-6 3sayı, 7 ribaund, 2 asist ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Utah, Clippers’ı Yendi (Ömer Faruk 4 sayı, 6 ribaund)

Hazırlık Maçları kapsamında oynanan mücadelede Utah Jazz konuk olduğu Los Angeles Clippers‘ı 101-96’lık skorla geçmeyi …