Güncel Haberler

Olimpiyatlar Öncesi Artan Covid Vakaları Korkutuyor!

Daha önce 2020 yazında yapılacak olan ama Covid nedeniyle ertelenen 2020 Tokyo Olimpiytaları, planlara göre 24 Temmuz’da başlayacak.

Ancak maalesef son günlerde sporcu, teknik ekip, yönetici ve görevlilerde artan Covid pozitif vakaları organizasyonu tehlikeye sokmaya başladı. Son 24 saatte toplam 10 kişinin daha listeye eklenmesiyle maalesef toplam vaka 68 kişiye çıkmış durumda.

Olimpiyat Oyunları’nın kaderi hakkında konuşan komite başkanı Toshiro Muto, maalesef biraz üstü kapalı bir açıklama yaptı: “Durum ne gerektirirse onu yapmaya çalışacağız.”

Hatırlayacağınız üzere Japonya, artan Covid vakaları nedeniyle organizasyondaki müsabakaların tarafsız olarak düzenlenmesine karar vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Doncic, Avustralya Yenilgisi Sonrası Açıklamalarda Bulundu

2020 Tokyo Olimpiyatları‘nda ilk kez bu sahnede yer alan Slovenya, bronz madalya maçında Avustralya’ya 93-107’lik …