Güncel Haberler

RESMİ: Baskonia, Fontecchio Transferini Duyurdu (Analiz)

Turkish Airlines Euroleague‘de yer alan İspanya Liga Endesa ekiplerinden TD Systems Baskonia, kadrosunu İtalyan fovetle güçlendirdi.

Geçen sezon Alba Berlin‘de izlediğimiz Simone Fontecchio ile 3 yıllık kontrat imzaladıklarını duyurdular. Alba’nın hali hazırda oyuncuyla 2022 yazına kadar kontratı bulunduğu için Alman ekibine 250 bin Euro bonservis ödedile bu transfer için. Bildiğiniz gibi Fenerbahçe Beko da onunla ciddi şekilde ilgilenmiş ama somut bir gelişme olmamamıştı.

Fontecchio hakkındaki detaylı analizimi sizlerle BURADA paylaşmıştım.

2.03 metre boyunda olan 25 yaşındaki İtalyan oyuncu bu sezon Euroleague sahnesinde 29 maça çıkarken 24 tanesinde ilk 5 başladı ve ortalama 23:25 dakika sahada kalırken 10.6 sayı, %38.8 3sayı, 3.4 ribaund, 1.6 asist, 10.1 verimlilik istatistikleri ile katkı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …