Güncel Haberler

Koç Popovich, Durant’in Olimpiyatlar’da Yer Almasıyla İlgili Açıklamalarda Bulundu

Amerika Birleşik Devletleri Milli Takımı‘nın koçu yıldız oyuncu Kevin Durant hakkında açıklamalarda bulund.

Hali hazırda NBA’in en formda ve iyi oyuncularından biri olan Durant, 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda ABD forması giyebilmek için davete ilk icabet eden isimlerden biri olmuştu ve yıldızlarla dolu kadronun lideri olarak şuanda Las Vegas’taki kampta yer alıyor.

Tecrübeli koç Popovich’in elinde Olimpiyatlar’da kullanacağı etkileyici bir kadro olsa da özel olarak Durant’in kadroda yer almasından çok mutlu.

New York Post’ta yer alan haberde ise Durant’in davete hayır demesi durumunda neler yapacağını şu ifadelerle anlatmış:

Öncelikle ‘Hayır’ deseydi, yalvarırdım, ağlardım, fikrini değiştirmek için elimden geleni yapardım. Bu çok açık. Onun takıma katılması öncelikle basketbolu çok sevdiğini gösteriyor. Gerçekten basketbol oynamayı çok seviyor. Kazanmayı çok seviyor. Takımdaşlığı çok seviyor.

Hepimizin bildiği gibi, hep bunun bir parçası olmak istiyor. Temeldeki motivasyon da bu. Yapmayı çok sevdiği şey bu. Neyse ki bizler için de böyle biri olması şans. Karakterinin, bir takımın parçası olmak istemesinin bir göstergesi bu. Bir sınav verip başarıyı arıyor.

Eurohoops & New York Post

Popovich, Olimpiyatlar’da takımını altın madalyaya taşımak istiyor ve bu uğurda Durant’in yanı sıra Damian Lillard, Jayson Tatum, Draymond Green gibi büyük silahlara sahip.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Büyükçekmece’yi Uzatma Sonunda Geçti

Ankara’da düzenlenen 2. Yalçın Efes Turnuvası’nın üçüncülük maçında Beşiktaş Emlakjet rakibi Onvo Büyükçekmece‘yi uzatma sonunda …