Güncel Haberler

RESMİ: Kızıl Yıldız, Marketin Gözde İsimlerinden Dobric ile Kontrat Yeniledi

Turkish Airlines Euroleague‘de yoluna gelecek sezon da Adriyatik Ligi şampiyonu olarak devam edecek olan Kızıl Yıldız, iç transferde önemli bir imza attırdı.

Adı hem Olympiakos hem de FC Barcelona ile anılmaya başlayan, 2022 yazına kadar sözleşmesi devam eden Ognjen Dobric’in bu anlaşmasını 2023 yazına kadar uzattıklarını duyurdular.

Büyük olasılıkla kontrattaki bonservis maddesi de düzenlenmiştir ki ayrılmak isterse Kızıl Yıldız da iyi bir kazanç elde edebilsin.

Dobric hakkındaki detaylı analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.00 metre boyunda olan 26 yaşındaki Dobric, geçtiğimiz sezon Euroleague sahnesinde 32 maçtan 7 tanesine ilk beş başlamış, ortalama 18:37 dakika süre alırken 8.3 sayı, %45.6 3sayı, 2.0 ribaund, 7.0 verimlilik puanı istatistikleri ile katkı verebilmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Partizan, Igokea’yı Hücum Performansı ile Geçti

Adriyatik Ligi çeyrek final serisi ilk maçında Partizan konuk ettiği Igokea‘yı yettiği kadar oynayıp 94-85’lik …