Güncel Haberler

RESMİ: Panathinaikos, Beklenen Perry Hamlesini Duyurdu (Analiz)

Koç Priftis’i göreve getirerek yeniden yapılan sürecine giren Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Panathinaikos, beklenen guard transferini duyurdu.

Geçtiğimiz sezon Cedevita Olimpija forması giymiş olan Kendrick Perry ile 1+1 yıllık kontrat imzaladıklarını açıkladılar.

Perry hakkındaki detaylı analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

28 yaşındaki tecrübeli oyun kurucu bu sezon 7DAYS EuroCup’da 16 maçta göre alırken 16.1 sayı, 3.1 ribaund, 6.1 asist istatistikleriyle adından sıkça söz ettirdi ama takımı ile Top 16 turunda veda etti.

Perry Avrupa kariyerine Macaristan’da Kormend’de başlamış sonrasında sırasıyla Karpos Sokoli (Makedenonya), Szolnoki (Macaristan), Nizhny Novgorod, Metropolitan Levallois ve Mega SoccerBet takımlarında forma giymişti.

https://youtu.be/b9jDSMDJn24

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …