Güncel Haberler

RESMİ: Maccabi, Yeni Guardı Evans’ı Açıkladı (Analiz)

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Maccabi Tel Aviv, transfer hamlelerine ara vermeden devam ediyor.

Geçen sezon Hapoel Haifa‘da izlediğimiz Birleşik Amerikalı guard Keenan Evans ile 1+1 yıllık kontrat imzaladıklarını duyurdular.

Birleşik Amerikalı guard hakkındaki detaylı analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

1.91 metre boyunda olan 24 yaşındaki Evans, bu sezon Hapoel Haifa forması ile İsrail Winner Ligi’nde 31 maçta ortalama 31.9 dakika süre alırken 18.7 sayı, %37.0 3sayı, 4.2 ribaund, 6.2 asist, 2.0 top çalma, 25.7 verimlilik puanı gibi dikkat çekici istatistiklere imza atmıştı.

Texas Tech çıkışlı olan Evans, profesyonel kariyeri G-League’de 2018 yazında başlamış, sonrasında 2019-20 sezonunda Igokea ile Bosna Hersek lig şampiyonluğu kazanmıştı. Geride bıraktığımız sezonu da Hapoel Haifa’da tamamlamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …