Güncel Haberler

Clippers’ı Farklı Geçen Phoenix, 28 Yıl Sonra NBA Finalinde! (Paul’ün ilk finali)

NBA Batı Konferansı final serisi 6. maçında Phoenix Suns deplasmanda Los Angeles Clippers‘ı 130-103 gibi net bir skorla yenerek seriyi 4-2 ile geçti ve tam 28 yıl sonra adını ilk kez NBA finaline yazdırmayı başardı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Suns’da kariyerinde ilk kez NBA finali oynayacak olan süper yıldız Chris Paul 41 sayı, 7-8 3sayı, 4 ribaund, 8 asist, 3 top çalma ile galibiyetin başmimarı olurken, Devin Booker 22 sayı, 1-7 3sayı, 7 ribaund, 4 asist, Jae Crowder 19 sayı, 5-9 3sayı, 5 ribaund ve DeAndre Ayton 16 sayı, 17 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Leonard ve Zubac’dan yoksun mücadele eden Clippers cephesinde ise Marcus Morris 26 sayı, 4-11 3sayı, 9 ribaund ile en skorer isim olurken, Paul George 21 sayı, 1-6 3sayı, 9 ribaund, 2 asist, Reggie Jackson 13 sayı, 4 ribaund, 8 asist, Patrick Beverley 11 sayı, 3 asist ve kenardan gelen DeMarcus Cousins 12 sayı ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …