Güncel Haberler

İDDİA: Anadolu Efes ile Beşiktaş, Şehmus Konusunda Anlaşamadılar

Geride bıraktığımız sezon ING Basketbol Süper Ligi‘nde Beşiktaş Icrypex forması ile ortaya koyduğu performans sayesinde 2 Euroleague temsilcimizin de ilgisini üstüne çeken Şehmus Hazer‘in artık Beşiktaş dışında 1 opsiyon kalmış durumda.

Sizlere daha önce ilettiğim üzere hem Anadolu Efes hem de Fenerbahçe Beko genç yıldız ile ilgileniyorlar, Beşiktaş iş görüşüyorlardı. Ancak beIN Sports’un son haberine göre siyah beyazlı yönetim ile bonservis konusunda anlaşamayan Anadolu Efes transferden çekilmiş, vazgeçmiş durumda.

Siyah beyazlıların Şehmus için 1.25 milyon dolar bonservis istediği gelen haberler arasında. Bakalım Fenerbahçe bu bonservisi vermeyi kabul edecek mi yoksa Şahmus’u gelecek sezon da Beşiktaş’ta mı izleyeceğiz.

Bu transfer süreci hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

22 yaşında pşan 1.90 metre boyundaki Şehmus, bu sezon BSL sahnesinde 33 maçta ortalama 32.5 dakika süre alırken 14.9 sayı, %29.8 3sayı, 3.8 ribaund, 4.1 asist, 1.4 top çalma, 13.0 verimlilik puanı istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Muğla Deplasmanından Son Nefeste Çıkabildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum …