Güncel Haberler

ŞOK: Larkin, Olimpiyat Elemelerinde Forma Giyemeyecek!

2020 Tokyo Olimpiyatları‘na katılabilmek için eleme maçlarına çıkacak olan A Milli Takımımız‘a devşirme yıldız Shane Larkin‘den kötü haber geldi!

ING Basketbol Süper Ligi final serisinde Anadolu Efes’in Fenerbahçe Beko karşısında oynadığı serinin 3. maçında belinden sakatlanan Larkin’in, fıtık rahatsızlığının nüksettiği, bu nedenle de elemelerde forma giyemeyeceği belirtildi.

TBF’den yapılan açıklama şu şekildeydi:

FIBA Erkekler Olimpiyat Elemeleri’ne katılmak için Kanada’nın Victoria şehrine gidecek A Erkek Milli Takımımızda Shane Larkin sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nde Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasında oynanan final serisinin üçüncü maçında belinden sakatlanan ve tedavisi milli takımda süren Shane Larkin, TBF Sağlık Kurulu’nun gözetiminde 21 Haziran Pazartesi gününden bu yana takımla birlikte çalışmalarına devem etti. Kamp sırasında bel sakatlığı tekrar eden Shane Larkin’in son çekilen MR’ında bel fıtığının nüksetmesi ve TBF Sağlık Kurulu’nun da değerlendirmesiyle birlikte 29 Haziran – 4 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek turnuvaya yetişemeyecek olması nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

Türkiye Basketbol Federasyonu

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

FIBA Dünya Sıralaması: ABD Yeniden Zirvede ve Maalesef Türkiye İlk 20 Sıranın Dışında…

2023 Dünya Kupası’nın sona ermesinin ardından FIBA da Dünya Sıralaması’nı turnuvada alınan sonuçlara göre güncelledi. …