Güncel Haberler

FLAŞ: Real Madrid, Yabusele Transferini Bitirdi! (Analiz)

Turkish Airlines Euroleague‘de yer alan İspanya Liga Endesa ekiplerinden Real Madrid, gelecek sezon için önemli bir transferi bitirdi.

Eurohoops’un haberine göre Asvel Villeurbanne forması ile izlediğimiz NBA patentli 4 numara Guerschon Yabusele ile anlaşmaya vardılar, yakın zamanda resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor.

Fransız yıldız hakkındaki detaylı analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.02 metre boyunda olan 25 yaşındaki Fransız 4 numara bu sezon 30 maçta 26 kez ilk 5 başladı ve ortalama 25:07 dakika süre aldı. Bu maçlarda 11.0 sayı, %38.4 3sayı, 4.2 ribaund, 1.2 asist, 11.0 verimlilik puanı istatistkleri ile katkı verdi.

Kariyerine Roanne’da başlayan Yabusele, sonrasında sırasıyla Rouen, Boston Celtics ve Nanjing formaları giymiş, son 2 sezondur da Asvel’in başarısı için ter döküyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …