Güncel Haberler

RESMİ: Bahçeşehir Koleji, Koç Ernak ile Yola Devam Ediyor

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bahçeşehir Koleji, geçen sezon göreve gelen koç Erhan Ernak ile yola devam etme kararı aldı.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada 2021-22 sezonu için anlaşma imzalandığı belirtildi.

Sezon ortasında koç Aktaş ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen koç Ernak, 2017 yılından bu sezona kadar takımda yardımcı antrenörlük görevini üstleniyordu. Ayrıca yaklaşık 30 yıllık bir süre boyunca altyapılarda görev almıştı.

Koç Ernak yönetimindeki Bahçeşehir, BSL’de normal sezonu 10 galibiyet ve 20 mağlubiyet ile 12. sırada tamamlamıştı.

Transferde önemli hamlelere imza atmaya hazırlanan İstanbul ekibinin bu resmi açıklamanın ardından önümüzdeki günlerde sizlere daha önce detaylarını iletmiş olduğum Ben Bentil, Jamar Smith ve Muhammed Baygül hamlelerini duyurması bekleniyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …