Güncel Haberler

Milano, Mitoglou Transferini Bitirmek Üzere!

Geride bıraktığımız sezon Panathinaikos forması ile dikkatleri üstüne çeken Kostas Mitoglou‘nun yeni takımı belli oluyor.

Son gelen haberlere göre Yunan uzun için Panathinaikos, 1 milyon Euro’ya yakın bir yıllık ücretle (geçen sezona göre %30 artışla) 2 yıllık kontrat önermiş durumda ki gelecek yaz için bir NBA çıkışı da mevcut. Diğer taraftan transferi bitirmek için bastıran Olimpia Milano cephesinde koç Messina oyuncuyu arayıp görüşmelerde bulundu. İtalyan ekibinin teklifi ise 2 yıllık toplam 2 milyon Euro değerinde ve yine gelecek yaz için NBA çıkış maddesi var.

Daha önce Avrupa basınında Olympiakos’un da kendisi ile ilgilendiği ve teklif verdiği iddia edilmişti ama oyuncunun bu teklifi geri çevirdiği belirtiliyor son durumda.

Şuanda milli takım ile Acropolis Turnuvası’nda mücadele eden Mitoglou’nun kararını 21 Haziran Pazartesi gününe kadar vererek taraflara iletmesi bekleniyor.

Yunan uzun hakkındaki detaylı analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.10 metre boyunda olan 25 yaşındaki genç uzun, bu sezon Euroleague sahnesinde 34 maçta forma giyerken 23 tanesinde ilk 5 başladı ve ortalama 20:18 dakika süre alıp 9.3 sayı, %29.5 3sayı, 5.4 ribaund, 11.3 verimlilik puanı istatistikleri ile katkı verdi.

https://youtu.be/kwmcvT73drw

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atina Derbisinde Panathinaikos, Konuk Olduğu AEK’yı Farka Boğdu

Yunanistan Ligi 18. hafta programında Atina derbisi izledik; Panathinaikos konuk olduğu AEK’yı 69-89’luk skorla farklı …