Güncel Haberler

İDDİA: Kızıl Yıldız, Jovic Transferini Bitirdi!

Gelecek sezon Turkish Airlines Euroleague‘de wild car (özel davetiye) ile yer almaya devam edeceği resmi olarak açıklanan Adriyatik Ligi şampiyonu Kızıl Yıldız, yerli takviyelerine devam ediyor.

Ivanovic ve Mitrovic hamlelerinin ardından Yunan kaynaklı Totalbasket.gr’nin haberine göre takımın eski oyun kurucularından Stefan Jovic ile de anlaşma sağladılar, yakın zamanda resmi açıklama gelebilir.

Sizlere daha önce hem Panathinaikos’un hem de Kızıl Yıldız’ın onunla ilgilendiğini iletmiş ve detaylı bir analiz de hazırlamıştım. Tüm bilgilere BURADAN ulaşabilirsiniz.

30 yaşında olan 1.98 metre boyundaki tecrübeli guard, bu sezon Khimki forması ile sadece 8 maçta görev almış ve ortalama 23 dakika sahada kalmıştı. Bu maçlarda ortalama 4.4 sayı, 2.0 ribaıund, 3.8 asist istatistikleri ile katkı verebilmişti. Sakatlıkların etkisi sonrasında da Khimki’de yaşanan finansal problemler nedeniyle takımdan ayrılmıştı. Özetle onun adına neredeyse boş geçen bir sezondu.

https://youtu.be/EFpLqY4owOU

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos’dan Valencia Deplasmanında Savunma Galibiyeti Geldi

Turkish Airlines Euroleague 26. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Valencia‘yı etkili bir savunma performansı eşliğinde …