Güncel Haberler

Obradovic ile Partizan Arasında Anlaşma Yok, Görüşmeler Devam Ediyor

Sırbistan basınında son günlerde sıklıkla çıkan haberlerin aksine Zeljko Obradovic‘in Partizan‘a geri dönüşü konusunda bir anlaşma sağlanmadı.

Son olarak bugün (19 Haziran Cumartesi) yerel gazetelerden Kurir efsane koçun Partizan ile 3 yıllık bir kontrata imza attığını haber yapmıştı ama Eurohoops ile beraber bir çok haber sitesi ise bunu doğrulamadı.

Evet kulüp başkanı Mijailovic’in de dile getirdiği üzere tecrübeli koç ile görüşmeler devam ediyor, Obradovic’in 1991 yılında koçluk kariyerine başladığı Partizan ile 3 yıllık kontrat ile geri dönmesi söz konusu ama henüz somut bir gelişme yok yani haberlerde yer aldığı gibi bir anlaşma sağlanmadı.

Hatırlayacağınız üzere 61 yaşındaki efsane koç geçen yaz Fenerbahçe’den ayrılmış ve 1 sezon boyunca takım çalıştırmamış, değerlendirmişti. Geçtiğiniz hafta yaptığı son yazılı açıklamasında ise önündeki opsiyonları değerlendireceğini ve Haziran sonuna kadar kararını vereceğini belirtmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …