Güncel Haberler

Yunanistan’a Bir Kötü Haber Daha!

2020 Tokyo Olimpiyatları‘na katılabilmek için eleme maçlarında mücadele edecek olan Yunanistan‘a bir yıldızından daha kötü haber geldi!

Daha önce Papapetrou dizindeki sorunlar nedeniyle eleme maçlarında oynayamayacağını açıklamıştı, şimdi de tecrübeli forvet Georgios Printezis‘in bileğindeki sakatlık nedeniyle elemelerde forma giyemeyeceği belirtildi.

Acropolis Turnuvası’nda oynanan Meksika maçından sonra açıklamalarda bulunan Yunanistan’ın başındaki koç Pitino, Olympiakos’un 36 yaşındaki tecrübeli yıldızının operasyon geçirmek zorunda olduğunu, bu nedenle de takımın Kanada’nın Victoria kentinde oynayacağı eleme maçlarında yer alamayacağını belirtti.

Printezis bu sezon Euroleague sahnesinde 31 maçta yer almış ve 14 tanesinde ilk beş başlayıp ortalama 18:09 dakika süre alırken 8.5 sayı, %43.6 3sayı, 2.7 ribaund, 1.0 asist, 8.9 verimlilik puanı ile katkı verebilmişti.

Bildiğiniz üzere Yunanistan aralarında 12 Dev Adam’ın da yer aldığı 5 takımla birlikte Kanada’nın Victoria kentindeki eleme maçlarında yer alacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Itoudis ve Melih, Partizan Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Sırbistan ekibi Partizan’a konuk oluyor. Karşılaşma …