Güncel Haberler

RESMİ: CSKA’de Bir Ayrılık ve Bir Tazeleme Var

Turkish Airlines Euroleague‘in Final Four gediklilerinden biri olan CSKA Moskova, iç transferde 2 önemli hamleye imza attı.

Rus ekibi, kontratı sona eren Darrun Hilliard ile yolları ayırdıklarını açıkladı. Sizlere daha önce ilettiğim üzere temsilcimiz Anadolu Efes’in de Amerikalı kanat oyuncusu ile adı anılıyor ve Maccabi ile Olympiakos’un da onunla ilgilendiği gelen haberler arasında.

1.98 metre boyunda olan 28 yaşındaki solak kanat oyuncusu, bu sezon Euroleague sahnesinde 37 maçın 30 tanesinde ilk 5 başlarken ortalama 19:24 dakika süre almış ve 8.7 sayı, %32.7 3sayı, 2.0 ribaund, 1.1 asist, 5.9 verimlilik puanı istatistikleri ile mücadele etmişti.

CSKA’nın diğer hamlesi ile takımın tecrübeli isimlerinden biri olan, kaptan Nikita Kurbanov ile 1+1 yıllık yeni bir kontrat imzalamak oldu. Böylelikle bu yeni kontratını tamamlarsa Rus forvet, kulüpteki üst üste 8. yılını geçirmiş olacak. 2015’den beri CSKA formasını terletiyor.

Kurbanov bu sezon tüm kulvarlarda 73 maçta görev almış, 4.7 sayı, 3.1 ribaund, 1.2 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …