Güncel Haberler

RESMİ: Real Madrid, Koç Laso ile Devam Ediyor

Pablo Laso ile Real Madrid birlikteliği devam ediyor!

İspanyol devi başarılı ve tecrübeli koçu Laso ile masadan mutlu kalktılar. Laso 2023 yazına kadar geçerli sözleşme imzaladı.

Son 10 yılın tamamında Real’in balında bulunan Laso, toplamda 20 kupa kazanarak büyük bir başarıya imza attı. 5 kez İspanya Liga Endesa, 6 kez Süper Kupa, 2 kez Turkish Airlines Euroleague ve bir kez de Kıtalararası Kupa’yı kazanma başarısı gösteren İspanyol koç, 10 yıllık dönemde takımını tam 38 farklı organizasyonda tam 28 kez final oynattı.

Bu sezon Euroleague sahnesinde NBA’e giden yıldızlar ve sakatlıkların da etkisiyle aslında sorunlar yaşadılar ama 34 maçtan topladıkları 20 galibiyetle yine de play-off’a kalmayı başardılar ve çeyrek finalde de şampiyon temsilcimiz Anadolu Efes’i ciddi şekilde zorlayıp, 3-2 ile elendiler.

Liga Endesa’da ise normal sezonu domine edip 36 maçtan topladıkları 34 galibiyetle tamamladılar ama final serisinde ezeli rakipleri Barça’ya 2-0 ile kaybederek sezonu kupasız tamamlamak zorunda kaldılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Breogan’ı Son Nefeste Geçebildi

İspanya Liga Endesa 29. hafta mücadelesinde Baskonia konuk ettiği Breogan‘ı son nefeste 76-74’lük skorla geçebildi. …