Güncel Haberler

FLAŞ: Vildoza, New York Yolcusu!

Bir Arjantinli yıldız daha sezon bitmeden NBA‘in yolunu tutuyor!

Hatırlayacağınız üzere Real Madrid’in iki Arjantinli yıldızı Campazzo (Denver) ve Deck (Oklahoma) sezon içerisinde NBA’in yolunu tutmuştu. Şimdi de New York Knicks bir hamle yaptı.

Sizlere daha önce ilgilendiklerini ilettiğim Luca Vildoza ile Hoopshype’ın haberine göre anlaşma sağladılar. Buna göre Arjantinli yıldızın TD Systems Baskonia ile kontratı devam ettiği için İspanyol ekibi 2 milyon dolarlık bir bonservis bedeli kazanacak.

Vildoza hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

1.91 metre boyunda olan 25 yaşındaki Vildoza bu sezon Euroleague sahnesinde 32 maça çıktı ve 10.3 sayı, yüzde 38.8 3sayı, 2.0 ribaund, 3.5 asist, 1.6 top çalma istatistikleri ile katkı vermişti.

İlk planlara göre Knicks, Simi Shittu ile kontrat imzalayacaktı ama bundan vazgeçildi ve Mike James’in de Brooklyn’e gitmesinin ardından Knicks kadrodaki 1 kişilik boşluğıu Arjantinli yıldız ile dolduracak.

https://www.youtube.com/watch?v=EnMAKd3m7mw

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …