Güncel Haberler

Şampiyonlar Ligi’nde Türk Gecesi!

FIBA Şampiyonlar Ligi Top 16 turu 5. hafta programında bir kez daha Türk Gecesi izleyeceğiz.

30 Mart Salı günü saat 19:00’da başlayacak olan ve Tofaş‘ın Bursa’da Pınar Karşıyaka‘yı konuk edeceği karşılaşma Tivibu Spor ekranlarında yayınlanacak. Maçı ise Eddie Viator, Boris Krejic, Andrei Sharapa hakem üçlüsü yönetecekler.

4 maçında 0 çeken temsilcimiz Tofaş‘ın herhangi bir iddiası kalmadı, bu maça sadece formalite icabı çıkacak. Bursa ekibi son olarak geçen hafta konuk ettiği Brindisi’ye 72-91’lik skorla farklı kaybederek havlu atmıştı. Haftasonu ise lig maçında denk rakiplerinden Gaziantep’i evlerinde 12 sayı farkla geçerek moral buldular. Berk 14 sayı, 5 asist ile o maçın yıldızıydı.

Kaf-Kaf ise 4 maçından ikisini kazandı ve grupta 3. sırada yer alıyor. Onlar adına grupta ilk 2 sırada yer alabilme yani Final 8 bileti kapma konusunda bir çok senaryo mevcut bu maçı kazansalar da kaybetseler de. Bu konu hakkındaki detaylı yazımı BURADA paylaştım, senaryolara göz atabilirsiniz. Geçen hafta konuk ettikleri Holon’a son saniyede 1 sayı ile kaybetmişler, ligde de benzer şekilde bu kez Bursaspor’a yenilmişlerdi.

İki takım arasında gruptaki ilk karşılaşma 3 Mart’ta İzmir’de oynanmış ve Karşıyaka ev sahibi avantajını da iyi kullanarak maçtan 78-70’lik skorla galip ayrılmayı bilmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …