Güncel Haberler

Doncic’e Kavuşan Dallas, Oklahoma’yı Farklı Geçti

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Doncic’e kavuşan Dallas Mavericks konuk olduğu Oklahoma City Thunder‘ı 127-106’lık skorla farklı geçti.

Bu sonuçla Mavs derecesini 24-21 yaparak 7. sırada yer alırken, üst üste 3. yenilgisini alan Thunder ise 19-27 ile 13. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Mavs’da son 2 maçı covid dışında farklı bir hastalık nedeniyle kaçıran Luka Doncic geri döndü ve 25 sayı, 4-10 3sayı, 3 ribaund, 7 asist, 2 top çalma ile kaldığı yerden devam etti. Kristaps Porzingis 20 sayı, 2-6 3sayı, 9 ribaund, 5 asist, 2 blok ve kenardan gelen Tim Hardaway Jr. da 19 sayı, 3-6 3sayı, 3 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Thunder cephesinde ise çaylak Sırp forvet Aleksej Pokusevski 21 sayı, 3-10 3sayı, 6 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Svi Mykhailiuk 16 sayı, 3 ribaund ve Theo Maledon 14 sayı, 6 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=UIganPt5OfY

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …