Güncel Haberler

Durant’den Yoksun Brooklyn, Harden Liderliğinde Minnesota’yı Geçti

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı takımlarından Brooklyn Nets Durant’den yoksun olmasına rağmen Harden liderliğinde konuk ettiği Minnesota Timberwolves‘u 107-112’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Nets derecesini 32-15 yaparken Doğu’da 2. sırada yer aldı. Wolves ise 11-36 ile Batı’da 15. ve son sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Durant’den yoksun olan Nets’de James Harden 38 sayı, 4-8 3sayı, 11 ribaund, 13 asist ile triple-double yaparken, Kyrie Irving 27 sayı, 2-8 3sayı, 7 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ile onun en büyük yardımcısı oldu galibiyet yolunda.

Wolves cephesinde ise Karl-Anthony Towns 31 sayı, 4-8 3sayı, 12 ribaund, 5 asist, 3 blok ile öne çıkarken, Anthony Edwards 23 sayı, 0-7 3sayı, 10 ribaund, 3 top çalma ve Jaden McDaniels 13 sayı, 3-5 3sayı, 7 ribaund, 4 asist, 4 blok ile diğer direnen isimler oldular.

https://youtu.be/MSVerRQrzGE

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …