Güncel Haberler

Khimki, Zayıf Rakibi Minsk’i Farklı Geçti

VTB Ligi mücadelesinde Khimki konuk etiği zayıf rakibi Tsmoki Minsk karşısında hata yapmadı ve 89-65’lik rahat bir galibiyete imza attı.

Bu sonuçla Khimki derecesini 10-9 yaparak play-off iddiasını sürdürürken Minsk ise 2-17 ile son sırada yer almaya devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Khimki’de Alexey Shved 25 sayı, 5-9 3sayı, 2 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ile öne çıkarken, Jordan Mickey 17 sayı, 10 ribaund, 3 asist ve Errick McCollum 12 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Minsk cephesinde ise Uladzislau Bliznyuk 15 sayı, 3 ribaund, Toms Leimanis 13 sayı, 4 asist ve Derek Cooke 10 sayı, 6 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Brown, Kazan’dan Ayrıldı (Yeni adresi: Maccabi)

Rusya’nın işgali nedeniyle geride bıraktığımız sezonu tamamlayamadan Turkish Airlines Euroleague‘den ihraç edilen, gelecek sezon da …