Güncel Haberler

Alba, Yettiği Kadar Oynayıp Mitteldeutscher’i Geçti

Almanya easyCredit BBL 25. hafta mücadelesinde Alba Berlin konuk ettiği Mitteldeutscher karşısında yettiği kadar oynayıp 93-82’lik skorla kazanmayı bildi.

Bu sonuçla Alba derecesini 21-4 yaptı ve 2. sırada yer almaya devam etti. Mitteldeutscher ise 7-19 ile 16. sırada kalmaya devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Alba’da Niels Giffey 17 sayı, 7 ribaund, 2 asist ve Simone Fontecchio 17 sayı, 3-3 3sayı, 3 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Johannes Thiemann 16 sayı, 3 ribaund, 5 asist ve Markus Eriksson 15 sayı, 3-6 3sayı, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Mitteldeutscher cephesinde ise Michal Michalak 18 sayı, 2-6 3sayı, 6 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Roko Rogic 17 sayı, 2 ribaund, 5 asist, 4 top çalma, Sergio Kerusch 16 sayı, 6 ribaund ve Quinton Hooker 16 sayı, 3-4 3sayı, 8 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Valencia, Berlin Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Valencia konuk olduğu Alba Berlin‘i 66-81’lik skorla rahat geçti. …