Güncel Haberler

Eksik Barcelona, Fuenlabrada Karşısında Soğuk Bir Duş Almaktan Son Anda Kurtuldu!

İspanya Liga Endesa 28. hafta mücadelesinde yıldızlarından yoksun olan FC Barcelona konuk ettiği Fuenlabrada karşısında beklenenden çok zorlansa da son nefeste 81-79’luk skorla kazanmayı başardı.

Bu sonuçla Barça derecesini 24-3 yaptı ve 2. sıradaki yerini korudu. Fuenlabrada ise 7-20 ile 17. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Higgins ve Mirotic’den yoksun olan Barça’da Brandon Davies 23 sayı, 5 ribaund ile öne çıkarken, Leandro Bolmaro 13 sayı, 4 ribaund, 3 asist, Rolands Smits 13 sayı, 6 ribaund ve Alex Abrines 11 sayı, 2 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Fuenlabrada cephesinde ise Melo Trimble 17 sayı, 2 ribaund ile en skorer isim olurken, Jovan Novak 14 sayı, 5 asisti Kyle Alexander 12 sayı, 9 ribaund ve Leo Meindl 11 sayı, 11 ribaund, 3 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Barça, Zalgiris Engelini Rahat Geçti

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk ettiği Zalgiris Kaunas‘ı fazla terlemeden 91-73 …