Güncel Haberler

RESMİ: Panathinaikos’un Yeni Patronu Kattash Oldu

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Panathinaikos, koç Vovoras ile yollarını ayırdıktan sonra yeni koçunu açıkladı.

Sizlere geçtiğimiz günlerde tarafların anlaşmaya yakın olduğunu ilettiğim, daha önce kulübün formasını oyuncu olarak terlemiş olan ve son olarak Hapoel Jerusalem‘in başında görev yapan İsrailli teknik adam Oded Kattash ile 1.5 yıllık anlaşma yaptıklarını açıkladılar.

46 yaşındaki tecübeli basketbol adamı şuanda Panathinaikos’da genel menajerlik görevini üstlenen Fragiskos Alvertis ile oyunculuk döneminde takım arkadaşıydı, 1999-2001 yılları arasında takımın formasını oyun kurucu olarak terletmişti.

İsrailli koç aynı zamanda 2017 yılından bu yana İsrail Milli Takımın’da da başantrenör görevini sürdürüyor. Koçluk kariyerinde Jerusalem öncesinde tek Euroleague deneyimini 2007-08 sezonunda Maccabi Tel Aviv’in başında yaşamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …