Güncel Haberler

Panathinaikos Koçluk Koltuğunu Kattash’a Vermeye Hazırlanıyor!

Geçtiğimiz günlerde koç Vovoras ile yollarını ayıran Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Panathinaikos, koçluk koltuğunu takımda daha önce görev yapmış isimlerden birine vermeye hazırlanıyor.

Avrupa’da bir çok medya kuruluşunun bildirdiğine göre Yeşiller’in göreve getirmek istediği isim İsrailli koç Oded Kattash.

Halihazırda Hapoel Jerusalem‘in başında görevine devam eden 46 yaşındaki tecübeli basketbol adamı ile Yunan ekibi her konuda anlaştı ve kulübü ile de serbest kalma bedeli konusunda anlaşıp yakın zamanda resmi açıklamayı yapmaları bekleniyor ki İsrail kulübünün koça ayrılması konusunda kolaylık sağlayacağı da belirtiliyor.

Kattash şuanda Panathinaikos’da genel menajerlik görevini üstlenen Fragiskos Alvertis ile oyunculuk döneminde takım arkadaşıydı, 1999-2001 yılları arasında takımın formasını oyun kurucu olarak terletmişti.

İsrailli koç aynı zamanda 2017 yılından bu yana İsrail Milli Takımın’da da başantrenör görevini sürdürüyor. Koçluk kariyerinde Jerusalem öncesinde tek Euroleague deneyimini 2007-08 sezonunda Maccabi Tel Aviv’in başında yaşamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …