Güncel Haberler

RESMİ: Zenit, Yeni Uzunu Black’i Açıkladı

Turkish Aairlines Euroleague‘in bu sezon flaş takımlarından biri olan Zenit, uzun rotasyonuna önemli bir takviye yaptığını duyurdu.

Daha önce yaz döneminde de ilgilendikleri ve sizlere geçtiğimiz günlerde transferin detaylarını iletmiş olduğum üzere son olarak geçen sezon Maccabi Tel Aviv forması ile izlediğimiz Tarik Black ile sezon sonuna kadar anlaşma imzaladılar.

Bu transferin gerçekleşmesindeki temel faktörlerden biri de geçtiğimiz günlerde sakatlanan Poythress’ın bir kaç hafta daha takımdan uzak kalacak olması.

Birleşik Amerikalı uzun hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.06 metre boyunda olan 28 yaşındaki tecrübeli uzun, geçen sezon Maccabi Tel Aviv forması ile sadece 11 Euroleague maçında ortalama 19 dakika süre alırken 9.1 sayı, 4.8 ribaund, 1.0 asist, 10.6 verimlilik puanı istatistikleri ile katkı vermişti. Bu sezon için şuana kadar herhangi bir takımda forma giymedi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …