Güncel Haberler

RESMİ: Ormanspor’da İkinci Kloof Dönemi

ING Basketbol Süper Ligi‘nde kötü performans sergileyen ekiplerden OGM Ormanspor, kadrosunu eski skorerlerinden biriyle güçlendirdi.

Sizlere daha önce detaylarını ilettiğim üzere son olarak Fuenlabrada forması ile izlediğimiz, geçen sezon da Ankara temsilcisinin formasını terletmiş olan Hollandalı skorer Charlon Kloof ile sezon sonuna kadar anlaştıklarını duyurdular.

Transfer hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

1.90 metre boyunda olan 30 yaşındaki skorer guard, bu sezona Andorra ile başlamış Endesa’daki 5 maçta 3.0 sayı, 1.0 ribaund, 1.0 asist, EuroCup’daki 2 maçta ise 7.5 sayı, 4.0 ribaund, 1.0 top çalma istatistikleri ile katkı vermişti. Ardından Ekim ayında Fuenlabrada ile anlaştı Endesa’daki 9 maçta ortalama 8.3 dakika sahada kalırken 1.4 sayı, 1.2 ribaund istatistikleri ile katkı verebilmiş, geçtiğimiz günlerde de kısa dönemli kontratı sona ermiş ve serbest kalmıştı.

Kloof, Hollanda Milli Takımı ile EuroBasket elemeleri kapsamında milli takımımıza karşı oynadığı son iki maçta 27 sayı ve 17 sayı kaydederek en çok canımızı sıkan isim olmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …