Güncel Haberler

Büyükçekmece Eldridge’in Kritik Basketiyle Gaziantep’i Devirdi

ING Basketbol Süper Ligi 15. hafta mücadelesinde Büyükçekmece, deplasmanda Empera Halı Gaziantep‘i son çeyrekteki etkili oyunuyla önce yakaladı sonra da Eldridge’in kritik şutuyla 65-66’lık skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Büyükçekmece 14. maçında 7. kez kazanırken, Gaziantep ise 14. maçında 7. kez kaybetmiş oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 17-12
2.çeyrek: 18-16
3.çeyrek: 19-17
4.çeyrek: 11-21

Anderson’dan yoksun olan Büyükçekmece’de Gabriel Olaseni 20 sayı, 8-8 2sayı, 4-4 serbest atış, 6 ribaund, 2 asist ile öne çıkan isim olurken, maçı kazandıran basketin sahibi Osiris Eldridge 13 sayı, 5 ribaund, 4 top çalma, Matt Farrell 12 sayı, 5 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve Devin Oliver 11 sayı, 8 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Gaziantep cephesinde ise Trevis Simpson 19 sayı, 4 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile öne çıkarken, Mouhammadou Jaiteh 17 sayı, 9 ribaund, 4 asist, 4 blok ve Brynton Lemar 13 sayı, 4 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …