Güncel Haberler

Basketbol Camiasından Barcelona’nın Heurtel’e Verdiği Cezaya Tepkiler Yağdı!

Turkish Airlines Euroleague 16. hafta mücadelesi için Anadolu Efes ile karşılaşmak için İstanbul’a gelen FC Barcelona‘nın İspanya’ya dönerken Thomas Heurtel‘i uçağa almaması basketbol camiasında ciddi tepkilere neden oldu.

Olayın detaylarını BURADA sizlerle paylaşmıştım.

Barcelona’nın bu hareketinden sonra basketbol dünyasından birçok isim, Thomas Heurtel’i savunarak bu harekete tepki gösterdi:

CSKA Moskova’nın yıldızı Mike James: “Heurtel’i nasıl uçağa almadılar gerçekten merak ediyorum. Her zaman Barca’nın EuroLeague’in en yüksek standarttaki kulüplerinden biri olduğunu düşünürdüm. Ancak eğer gerçekten bu olay yaşandıysa çok utanç verici bir şey. Seni takımda istemiyoruz. Takımdan ayrılmanı istiyoruz ama sadece bizim söylediğimiz yere gidebilirsin. Burası diktatörlük değil. Eğer beni istemiyorsanız gitmeme ve ailem için en iyisi neyse onu yapmama izin vermelisiniz.”

Kızıl Yıldız’ın skoreri Jordan Loyd: “Gerçek dışı.”

Orlando Magic’in Fransız oyuncusu Evan Fournier: “Kalitesiz bir takım”

İspanya Oyuncular Birliği Başkanı Alfonso Reyes: “Kabul edilemez ve gereksiz bir hareket.”

2017-19’da Barcelona forması giyen Fransız pivot Kevin Seraphin: “Barcelona’nın taraftarı mükemmel ancak yönetimi berbat. Yeni yılda onlara beyin edinmelerini dileyeceğim.”

2016-17 sezonunda Barcelona forması giymiş olan Tyrese Rice: “Uçağa binmesine izin vermiyorsunuz? Ailesinin bulunduğu evine gitmesine izin vermiyorsunuz? Wow! Eğer gerçekten bir fırsatı varsa umarım Real Madrid ile anlaşır. Çünkü tanrı biliyor ki böyle bir durumda ben kesinlikle gider Real ile anlaşırdım.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …